Cementtegels op de vloer en tegen de wand

Een collega blogger heeft mij vorige maand geïnspireerd door over cementtegels te schrijven. Deze tegels zag ik zelf alleen tijdens vakanties in warme landen. Ze gaf op haar blog aan dat cementtegels sinds 2007 ook in België en Nederland makkelijk verkrijgbaar zijn. Reden genoeg voor mij om eens te kijkje te nemen op de website designtegels.be te nemen. Ik was blij verrast door het grote assortiment tegels op deze website. Ontelbaar veel verschillende kleuren en motieven staan er in de catalogus , die overigens makkelijk te downloaden is.  Daarnaast staat er veel en leuke informatie over de geschiedenis van cementtegels en waar ze vandaan komen. Ook is het leuk om op een luchtige manier te lezen hoe het bedrijf ontstaan is en wie er achter het bedrijf zitten. Hierdoor krijg je sympathie voor de mensen achter designtegels.be.

Inspiratie opdoen met de foto’s van klanten

Maar veruit het leukste onderdeel van de website is de pagina waar klanten foto’s hebben ingestuurd van hun woning. Verschillende ruimtes zoals tuinen, badkamers maar ook winkels zijn verfraaid met cementtegels. Dit geeft een voorlijke, kleurrijke uitstraling. Ik heb zeer veel inspiratie opgedaan en ik zal de komende maanden zeker nog meer gaan schrijven over cementtegels en de mogelijkheden hiermee in uw eigen huis. Voor nu heb ik drie foto’s geselecteerd die er voor mij echt uitsprongen. Graag hoor ik van u wat u er van vindt.

 

thumbs_foto-25676f thumbs_os-17_0 thumbs_8