Jalozieën bestand tegen ieder weertype nodig? Gebruik deze producten!

Bij raambekleding dan denken we natuurlijk aan gordijnen. Mooie lappen stof hangen vanaf de ramen naar beneden. Maar ze zijn niet alleen maar mooi, ze hebben ook een belangrijke functie. Immers zorgen verduisterende gordijnen ervoor dat we ‘s avond lekker kunnen slapen in onze slaapkamer. Daarnaast bieden gordijnen ook privacy en kunnen ze geluidsdempend werken. 

Maar er zijn natuurlijk veel meer soorten raambekleding. Wellicht één van de populairste opties is toch wel de jalozie. Jalozieën kun je binnen in het raam hangen, maar er zijn nu ook al jalozieën voor buiten. Deze jalozieën voor buiten zien we steeds meer bij kantoorpanden verschijnen. Jalozieën voor buiten zijn nog beter in staat om de zon te weren dan jalozieën voor binnen, omdat het de meest directe manier is om de zon te weren. 

Maar je kan je natuurlijk terecht afvragen of buitenjalozieën wel tegen ieder weertype bestand zijn? In dit artikel vertellen we je waarom je je geen zorgen hoeft te maken. 

Maak je geen zorgen

Neem je jalozieën voor buiten dan kun je er van op aan dat deze jalozieën tegen elk weersomstandigheid bestand zijn. De materialen die gebruikt worden voor de fabricage van buitenjalozieën zijn hier namelijk op afgestemd. Je hoeft je dan ook absoluut geen zorgen te maken als het een keer hard regent, hagelt of onweert. Jouw buitenjalozieën kunnen er prima tegen. 

Kies je voor Duette Shades producten dan is het verstandig dat je beter te rade gaat of deze producten geschikt zijn voor buitenjalozieën. De stoffen die namelijk gebruikt worden voor de fabricage van Duette Shades producten zijn niet altijd even goed bestendig tegen elk type weer. Natuurlijk kunnen Duette Shade producten prima tegen een beetje regen. Maar komt het met bakken uit de lucht, onweert het of hagelt het, dan zijn de duette shade producten een minder goede optie. 

Laat je vooraf dus goed informeren naar de verschillende producten en kijk wat het beste bij je past.