Aan de slag met tegels, kies voor een topkwaliteit tegellijm!

tegellijm

Wanneer u op zoek bent naar tegels bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Met een enorm divers assortiment met alleen maar 1e keus topkwaliteit tegels slaagt u bij ons altijd. Wand en Vloertegels voor de beste prijs bij Tegelmegashop, maar vooral ook een prachtige collectie met voor ieder wat wils en een snelle levering! Gaat u zelf aan de slag met het zetten / leggen van tegels, kies dan zeker voor een topkwaliteit tegellijm. En natuurlijk bestelt u deze ook bij ons!

 

Voor het juist leggen van vloertegels of wandtegels is goede tegellijm noodzakelijk. Bij Tegelmegashop vindt u twee verschillende soorten tegellijm, alleen van het A-merk Sopro. Wilt u natuursteen vloertegels of wandtegels bij u thuis leggen, dan raden wij Sopro FKM444 voor u aan. Deze tegellijm is alleen geschikt voor natuursteen tegels. Heeft u geen natuursteen tegels, dan dient u gebruik te maken van Sopro808. Deze lijm is geschikt voor alle materialen tegels op natuursteen na. Wij zorgen ervoor dat u de juiste lijm, perfect passende tegels maar ook alle andere benodigde toebehoren zoals voegmortel, voorstrijkmiddel en tegelgereedschappen snel bij u thuis worden bezorgd. U kunt dan ook direct aan de slag met het leggen van uw tegels.

 

Handige tips voor het leggen van tegels

 

Wij geven u nog enkele handige tips mee voor het leggen van uw tegels, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Wanneer u de tegels lijmt, zorg er dan voor dat de tegels minimaal 24 uur drogen. Maak dan ook eerder geen contact met de tegels, om een scheve en ongelijke vloer of wand te voorkomen. Per m2 gebruikt u ongeveer 2 á 2,5 kilo lijm. U kunt dus op deze manier eenvoudig uitrekenen hoeveel kilo lijm u nodig heeft. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de calculator op de website van Sopro of een van onze medewerkers vragen. Zij rekenen dan graag voor u uit hoeveel tegellijm u nodig heeft. Gaat u alleen natuursteen tegels leggen, dan heeft u geen voorstrijkmiddel nodig, alleen Sopro FKM444 tegellijm.