Maatwerk vensterbanken bij COMPOSIETvakman.be

COMPOSIETvakman.be

Bent u op zoek naar een vensterbank voor binnen? Dan bent u bij COMPOSIETvakman.be aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie vensterbanken – zowel natuursteen vensterbanken als composiet vensterbanken – die wij in eigen natuursteen zagerij met zorg & precisie voor u op maat vervaardigen. Hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over!

Maatwerk in eigen beheer.

Met een gerichte selectie vensterbanken – waarbij de meest gevraagde materialen & maten direct online te bestellen zijn – is de kans groot dat u een passende vensterbank vindt. Op de productpagina van al onze vensterbanken kunt u kiezen voor de meest populaire breedtematen, of u kiest voor een breedte op maat. Vervolgens kunt u de lengte invullen en de exacte prijs van uw ‘vensterbank op maat’ wordt direct getoond! 

Standaard gaan wij ervan uit dat u de vensterbank ‘recht gezaagd’ op maat wenst te ontvangen. Maar uiteraard kunt u ook kiezen voor diverse zaagsneden, zoals een hoekuitsparing, of verstek gezaagd. U kunt de gewenste zaagsnede met 1 muisklik selecteren, waarna u eventueel de benodigde afmetingen eenvoudig in kunt vullen. Uiteraard wordt de prijs automatisch aangepast. 

COMPOSIETvakman.be

Vervolgens kunt u ook de gewenste afwerking van de zijkanten selecteren. In basis wordt de lange voorzijde en de twee zijkanten van uw vensterbank mooi afgewerkt. Maar ook hier kunt u diverse mogelijkheden selecteren. Ook hierbij kunt u de gewenste optie met 1 muisklik selecteren en wordt de prijs automatisch aangepast. 

Daarnaast heeft u altijd nog de mogelijkheid om eventuele opmerkingen – voor onze vakmannen – toe te voegen aan uw bestelling, schroom niet om van deze optie gebruik te maken. Een vensterbank op maat bij COMPOSIETvakman.be: Eenvoudig & voordelig online! Bent u op zoek naar een ander soort (specifiek) venstertablet maatwerk? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Vul hier uitgebreid uw wensen in en wij zorgen ervoor dat u snel een reactie ontvangt, indien mogelijk direct inclusief prijsvoorstel.