Haagplanten kopen bij Budgetplant

leibomen_Custom_-smallAl uw planten, bomen, potterie en tuinbenodigdheden koopt u bij Jacobs Budgetplant. Met onze professionele houding en unieke formule maken wij ook van u weer een tevreden klant!
Onze unieke formule bestaat uit drie componenten. Als eerste is daar onze uitstekende klantenservice. Deze vindt u terug in de verschillende mogelijkheden die wij u aanbieden om ons te contacteren en vragen te stellen. Ook ziet u deze terug in de mogelijkheid die wij u aanbieden om een bezorgdatum te kiezen die voor u geschikt is. Verder proberen wij het u op alle mogelijke manieren zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw keuze te maken en bij ons producten te bestellen. Ter illustratie, alle informatie die wij u op onze mooie website aanbieden en waarmee wij trachten ervoor te zorgen dat u snel een verstandige keuze kunt maken. Zo vindt u bijvoorbeeld foto’s van de daadwerkelijke producten die u koopt, relevante planteninformatie, leverinformatie en prijzen van de producten op onze site. Om terug te komen naar onze uniek formule is het tweede component daarvan onze onovertroffen prijs / kwaliteitverhouding. Deze vindt u terug in het feit dat wij al onze producten van uitstekende kwaliteit aanbieden tegen alleen de scherpste prijzen. Prijzen die zo scherp zijn dat wij kunnen stellen dat ze gemiddeld 10 tot 30% lager zijn dan de prijzen van onze concurrenten. Het laatste component van onze unieke formule is ons enorme assortiment. Dit assortiment dat bestaat uit verschillende soorten bomen, planten, potterie en tuinbenodigdheden wordt overigens niet alleen online maar ook offline aangeboden. Wat dacht u bijvoorbeeld van haagplanten kopen bij Budgetplant! (Bezoek de website van Jacobs Budgetplant hier)
logo

 

Over Budgetplant

 

Jacobs Budgetplant is een grote en populaire aanbieder van planten, bomen, potterie en tuinbenodigdheden. U vindt ons aan de Landweerweg 12a in Venlo. Kom gerust langs en laat u verassen door ons grote, scherp geprijsde assortiment.haagplanten_buxus-small