Een topcollectie eiken tafelbladen per afwerking.

Een eikenhouten tafelblad bij EIKENvakman.nl: Topkwaliteit, zorgvuldig & ambachtelijk gemaakt, voor een scherpe prijs & snel in huis! In uw zoektocht naar een perfect eiken tafelblad dat precies bij uw wensen past, slaagt u altijd bij EIKEnvakman.nl. Wij bieden een uitgebreide collectie eikenhout tafelbladen die door ervaren houtbewerkers (eikenvakmannen!) met zorg, precisie en liefde voor het vak gemaakt worden. Bij EIKENvakman.nl vindt u een – met veel zorg samengestelde – uitgebreide collectie eikentafelbladen, waarbij we een 4-tal cruciale ‘eigenschappen’ gebruikt hebben om deze topcollectie overzichtelijk voor u te presenteren: Eikenhout(kwaliteit) soort, vorm, dikte en afwerking. In een serie blogartikelen lichten wij deze factoren graag 1-voor-1 aan u toe. Onderstaand gaan we dieper de ‘afwerking’ van uw eiken tafelblad.

Verschillende tafelblad afwerkingen:

Bij EIKENvakman.nl kunt u kiezen uit diverse ‘afwerkingen’ van uw eiken tafelblad. De afwerking is zeer bepalend voor de uiteindelijke ‘look’ van uw tafel. De afwerking die het meest gekozen wordt is uiteraard ‘geschaafd & onbewerkt’, maar speciaal voor diegene die op zoek zijn naar een ‘bijzonder eiken tafelblad’ bieden wij diverse afwerkingen aan, die zorgen voor een bijzonder accent. Zo kunt u kiezen voor het (op)borstelen van het tafelblad, waardoor de houtnerven extra duidelijk zichtbaar worden. Ook is het mogelijk om uw tafelblad te laten roken, waardoor het blad die mooie donkere ‘oude eikenhout kleur’ krijgt. Ook vindt u bij ons tafelbladen waarbij de lamellen (lees: verlijmde planken) over de lengte voorzien zijn van een subtiele V-groef, voor een bijzonder & stijlvol accent.

Twijfelt u of een specifieke afwerking geschikt is voor uw specifieke situatie, of wilt u gewoon meer weten over een bepaalde afwerking? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers zijn u graag van dienst met een gericht advies!